3ds max vray 250Beneficiati acum de un pret special la achizitionarea pachetului Autodesk 3ds MAX (licenta valabila 1 an) + V-ray 6 pentru 3ds MAX (licenta 1 an).

2.280 EUR  -  1.995,00 EUR / bundle
Pretul nu include TVA. Curs BNR.

Pachetul include:

3ds MAX 2023 - licenta SIngle-User inchiriata pe perioada de 1 an calendaristic

3ds Max este o aplicatie 3D complexa si extrem de puternica, cunoscuta mai ales pentru functiile de modelare si randare pe care le ofera utilizatorilor. Domeniile adresate sunt arhitectura, designul industrial, jocuri si aplicatii media, animatii si vizualizare in industria manufacturiera, industria cinematografica si de entertainment.

V-ray 6 for 3ds MAX - licenta inchiriata pe perioada de 1 an calendaristic - node locked

V-Ray este un plug-in pentru aplicatii precum 3ds Max, Revit, Maya, Cinema 4D, Rhino, Sketch-Up, etc si este folosit pentru a substitui motorul de randare al aplicatiei respective cu unul mult mai performant. Functiile de generare de lumini, umbre, reflexii, etc sunt inlocuite cu cele oferite de V-Ray, mult mai rapide. 

Pentru comenzi, informatii suplimentare sau testarea produselor va invitam sa ne contactati completand formularul de mai jos.

Pentru licente pe perioada de 3 ani sau/si alte informatii contactati-ne acum!

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile